מרכז היזמות החדש הוא מודל ייחודי, שפותח על ידי מנכ"ל קבוצת עמל. המיזם משלב בין הקניית ידע יזמי, עסקי לבין הקניית ידע בתחומי החקלאות המדייקת והניו מדיה. כלים פרקטיים מאפשרים לקדם את הידע מרעיון למיזם ממשי. במרכז החדש מתאפשרת למידה במספר מגוון של דרכים, לרבות קבוצות קטנות או כיתה מלאה. מרכזי יזמות נוספים, שהוקמו על ידי קבוצת עמל על פי מודל זה, פועלים בצפת, בבאר שבע, בנהריה, בחדרה ובבית הספר עמל שבח מופת בת"א.
לדברי עו"ד רוית דום עיני "מרכז יזמות עמל גלבוע יוצר תשתית לחיבור בני הנוער לעתיד ומשתלב עם האתגר שלנו להצמיח דור של יזמים בעלי חשיבה נועזת, לפתח את ממציאי המחר ולאפשר להם להיות פורצי דרך. במרכז היזמות לומדים בני הנוער להפוך רעיונות מקוריים למיזמים מוחשיים, פרי פיתוח ותכנון, בעבודה עם מנטורים מהתעשייה ומהעולם העסקי. אנחנו מחנכים את בני הנוער להאמין בעצמם וביכולת שלהם לפרוץ קדימה גם כשהם ניצבים מול אתגרים מורכבים".
אומר עובד נור, ראש המועצה: "המרכז החדש ישמש ביום את בתי הספר ובשעות אחר הצהריים והערב ימשיך וישרת גם את יתר הקהילה. בכך אנו מיישמים את העיקרון המרכזי שלנו, של הפיכת בתי הספר למרכזים קהילתיים בשעות אחר הצהריים, תוך ביסוס וקידום עקרונות היזמות ומתן כלים בשדה הטכנולוגי".
מנהלת בית הספר עמל עמק חרוד, לילך שטיין, מציינת כי "זו הזדמנות לתלמידים להביא לידי ביטוי יצירתיות, רעיונות חדשים, להיות בקשר עם יזמים, שכבר פרצו לעולם הרחב, וללמוד מנסיונם האישי. זו הזדמנות לפתח, לצמוח, להיכשל, להצליח ולפרוח. השאלה המרכזית שאנחנו שואלים את עצמנו כאנשי חינוך, אינה האם לפתח טכנולוגיה, אלא לאן קחת אותה".
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
לאפס את כל האפשרויותcached